Provincial Alevín

10k Ibercaja
08/01/2017
IMPORTANT – CROSS AJORNAT
20/01/2017
Mostrar tot

Provincial Alevín

El passat dissabte 14 de gener es va celebrar a Gandia el campionat provincial d’atletisme en categoria Aleví, on va acudir el C.A. L’Alcúdia amb una nodrida representació de 13 atletes entre la categoria femenina i masculina.

A la cita dels campionats provincials acudeixen tots aquells xiquets federats representant els seus respectius clubs; així mateix no es fa ninguna eliminatòria prèvia per tal de classificar-se, per la qual cosa s’apleguen xiquets d’una gran varietat de nivells i capacitat individual, pel que es veuen unes curses i concursos on apareixen xiquets i xiquetes que ja tenen una gran projecció en aquest món, així com atletes que únicament tenen com objectiu el mesurar-se amb altres però gaudint de la festa de l’esport sense preocupar-se per la marca o puntuació final.

Entre els concursos fets s’han vist: salt de llargada i salt d’alçada.

A les curses hem pogut veure: 60 metres llisos, 60 metres tanques, 500 metres i 1 km.

El nostre club a participat amb gran il·lusió i pense que els xiquets s’han endut un gran record d’esta gran festa de l’atletisme. Esperem continuar creant il·lusió per l’esport i transmetre eixos valors intrínsecs que es donen en aquesta activitat esportiva.

Comparte esta entrada en tus redes sociales
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin